Шанел Еркин - Първият БГ Фен Глог за сладураната Шанел Ерикин :)

 

Начало
За сайта
Текстове на песни
Фен Арт
Новини
Стайлинг
Жури
Интервю за сп. Браво
Изпълнения до момента
Кой трябва да победи? ^^ Анкета ^^



Новини / Новини от МА

23 Май 08, 13:24
"Най-големият концерт" - последният преди финала

"Най-големият концерт" - последният преди финала"Най-големият концерт" - последният преди финала

Тази събота е участието на Люси Дяковска във финала на Евровизия 2008 в Белград

Деница, Нора, Пламена, Тома и Ясен получиха последната си задача преди финала.

В "най-големия концерт" в понеделник всеки от тях ще изпълнява по две песни - на английски и на български.

Ще звучат хитове на някои от най-големите попзвезди на всички времена и български шлагери от различни периоди и стилове.

Началото ще е с общо изпълнение на Hey, Jude на Бийтълс, а финалът - с Моя страна, моя България на Емил Димитров.

В първата част Тома ще пее Kiss Me Quick на Елвис Пресли (1962 г.), а Ясен - популярната през 80-те I Just Can't Stop Loving You на Майкъл Джаксън с участието на Сийда Гарет.

I'm Every Woman на Чака Кан от 1978 г., популярна и в кавърверсията на Уитни Хюстън от филма Бодигард (1992 г.), е задачата пред Нора.

Ранният хит на Мадона Vogue (1989 г.) остана за Пламена, а Деница ще чуем с поредна песен на Тина Търнър - What's Love Got To Do With It от 1984 г., дала по-късно заглавие и на биографичния филм за звездата.

Във втората част на вечерта Ясен ще излезе с българския рокхит №1 Черната овца на група Ахат, а Тома ще пее Сигурно на Васил Найденов.

Нора ще изпълнява Стари мой приятелю на Лили Иванова, Пламена - Не ме гледай така, момче на Камелия Тодорова, а за Деница остана Пътнико свиден на Ани Павлова.

Очаквайте

В петъчния епизод финалистите ще разберат кои са новите им ментори.

Тома ще обяви края на връзката си с вече бившата си приятелка Алекс, а Music Idol ще се превърне в причина за още една любов след връзката между Пламена и Денислав.

Русокосата идолка снощи се радва на абитуриентския си бал, а нейните фенове ще могат да видят всичко най-интересно от него в последния епизод от седмицата.

Този четвъртък гледахме как от шоуто си тръгна Шанел, която влезе във "война на гласовете" с Нора и Деница.

Въпреки че всяка от тях трябваше да се бори за оставане в шоуто, трите момичета се оказаха истински приятелки, които със сълзи на очи успяха да си пожелаят успех една на друга.

Така само десет дни преди големия финал в шоуто за договор с Вирджиния рекърдс продължават да се борят Ясен, Тома, Пламена, Нора и Деница.

Един от тях обаче няма да вкуси от емоциите на същинската битка, защото ще трябва да напусне надпреварата следващата сряда.

Междувременно в събота е участието на Люси Дяковска в Евровизия 2008 в Белград.

Като представители на Германия - една от страните основателки на песенния конкурс, Ноу ейнджълс ще изпеят хита си Disappear направо на финала на 24 май.

У нас можем да гласуваме с чиста съвест за тях, защото българската песен DJ, Take Me Away на Дийп зоун и Балтазар не успя да преодолее полуфинала.

На финала обаче отива украинката Ани Лорак, която гостува в шоуто на 7 април. Нейната "Shady Lady" е композирана от Филип Киркоров.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2678