Шанел Еркин - Първият БГ Фен Глог за сладураната Шанел Ерикин :)

 

Начало
За сайта
Текстове на песни
Фен Арт
Новини
Стайлинг
Жури
Интервю за сп. Браво
Изпълнения до момента
Кой трябва да победи? ^^ Анкета ^^



Новини / Шанел по списанията и вестниците

21 Май 08, 16:51
Хората а Шанел
Гласуваме за Шанел! Тя е нашата гордост!


Това споделиха пред нашия екип съучениците на Шанел Еркин - най-малката участничка във втория сезон на "Мюзик Айдъл".
Като ученичка в СОУ "Панайот Волов" в Шумен, където е учила две години, тя е създала отлични приятелства и всички бивши нейни съученици подкрепят участието й в шоуто.
Плакат с лика на Шанел и телефона, на който тя може да бъде подкрепена, е поставен още на входа на училището.
Класният ръководител и преподавател по музика на момичето в СОУ "Панайот Волов" от времето на ученето й в училището - Светла Атанасова (Снимка 2), също изразява своята гордост от участието на своята възпитаничка в "Мюзик Айдъл" и споделя впечатления за нея с екипа на "Топ Новини":

- Г-жо Атанасова, като какво дете помните Шанел от времето на ученето й в СОУ "Панайот Волов"?
- Тя беше буйно, но много старателно дете. От малка се занимава с музика и има много награди.
Когато се случи трагедията с децата при Лим, бащата на едно от момиченцата организира конкурс в нейна памет, защото детето пееше. Шанел спечели първата награда на този конкурс и беше лично поканена от бащата на момиченцето.
- Как оценявате участието на Шанел в "Мюзик Айдъл"?
- Подкрепям я изцяло. Досега се справя чудесно. Предполагам, че и занапред ще се справя все така успешно и й стискаме палци да стигне до финала.
- Гласувате ли за нея?
- Да. Всяка седмица. Дори и с класа се срещаме, говорим и гласуваме заедно за нея.
- Смятате ли, че има шансове да спечели шоуто?
- Да, мисля, че има шансове.
- Кой музикален стил е най-подходящ за нея и в каква насока се е развивала, докато е учила в Шумен?
- Тя много обичаше песните на Петя Буюклиева в нейния стил поп-джаз. Мисля, че този стил е най-подходящ за нея.
- А какво би й било най-трудно да изпее?
- Мисля, че изпълението на попфолк би я затруднило най-много като задача. С останалите стилове би се справила - и класическа музика, и естрадна, и кънтри дори, и с народна музика би се справила също.

Бившите съученици за Шанел:

Дияна Кишишева:

"За първи път се срещнахме с Шанел в първия учебен ден на пети клас. В шести клас стояхме на един чин. Бяхме добри приятелки. След това тя се премести във Варна, но поддържаме връзка и си говорим понякога.
Подкрепям нейното участие в "Мюзик Айдъл". Вече три пъти съм гласувала за нея и се надявам тя да спечели шоуто."

Габриела Свиленова:

"Шанел беше много добра приятелка. Учеше много, с хъс.
Постоянно я карахме да пее и да свири на пианото, защото беше много хубаво да я слушаме. Любимата й песен беше на Петя Буюклиева "Жена на всички времена". С нея ни веселеше. Много ни забавляваше и като ходехме в тях.
Мисля, че има реални шансове да спечели "Мюзик Айдъл" и смятам, че е една от най-добрите там, защото пее прекрасно за възрастта си.
Гласувам за нея и ще продължавам да я подкрепям и занапред."


Йолина Желева:

"Аз стоях на един чин с Шанел пък в пети клас. Също бяхме добри приятелки. Беше много хубав човек, държеше се естествено и освободено.
Пееше най-хубаво от целия клас. Ходеше в Младежкия дом на концерти. В часовете по музика свиреше на пианото и пееше много. Пееше най-хубаво от целия клас.
Харесах всяка песен, която представи в шоуто. Много харесвам нейния глас, това как пее и се държи на сцената. Аз съм за нея."

Владислав Николов:
"Бяхме две години в един клас с Шанел. Още от самото начало си личеше, че пее много добре. Постоянно ходеше по конкурси и печелеше първи места.
Спомням си, че беше ходила на един конкурс в Сърбия. Беше заела първо място и дойде с наградата в училище. Тя е един от най-добрите участници в шоуто. Има големи възможности. От всички момичета тя ми харесва най-много."

Снимка 1: Шанел трябва да спечели "Мюзик Айдъл", защото пее прекрасно и има чудесно присъствие на сцената, казват нейните съученици

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0713